es_0001s_0000_Lammin---Ikkunat-ja-ovet

LAMMIN IKKUNAT JA OVET

Lammin Ikkunatehdas on 1972 perustettu ikkunoita ja ovia valmistava kotimainen yritys, jonka toiminnassa korostuu korkealaatuisen valmistuksen ohella palvelu. Asiakkaat saavat aina tarpeitaan vastaavia ratkaisuja mitoitus- ja asennuspalveluineen. Yrityksen toimintaan on aina kuulunut vahvana osana tuotekehitys ja innovatiivinen ajattelu.

Lammin Ikkunat ja Ovet juhlii suomalaista työtä Suomen itsenäisyyden juhlavuoden Made by Finland -kampanjassa.


Suositteluprosentti:

Luotettavuus ja suosittelu ovat vahvasti sidoksissa toisiinsa. Asiakkaistamme 92 % on valmis suosittelemaan Lammin Ikkunoita. (Asiakastyytyväisyyskysely 07/2015)

Alan korkein kotimaisuusaste.

Ainoastaan alumiini-ikkunat ja -ovet laskevat kotimaisuusastetta, sillä alumiinin raaka-ainetta ei tuoteta Suomessa lainkaan.

Reklamaatioprosentti:

Tutkitusti markkinoiden vähiten reklamoitu tuote ja palvelu. Suurin syy reklamaatioihin ovat kuljetuksen aikana tapahtuneet vahingot, jotka vakuutus kattaa.

Markkinoiden energiatehokkain.

Eko Watti on markkinoiden ensimmäinen avattava A++ luokan energiaikkuna. Ikkunassa on nelinkertainen lasi ja ulkopuitteen ainutlaatuinen suojattu rakenne (PRH FI 7415/2007). Patentti- ja rekisterihallitus on myöntänyt Eko Watille mallisuojan.

Luontoa kunnioittaen.

Toimimme vastuullisesti luontoa kunnioittaen ja ympäristöä suojellen. Ylijäämäinen puu muuntuu puuenergiaksi. Kaikki kierrätettävissä oleva jäte kierrätetään.

Toiveiden mukainen.

Suunnittelupalvelu auttaa valitsemaan ja toteuttamaan parhaat ikkunat ja ovet juuri asiakkaiden tarpeisiin. Talot ovat yksilöitä, kuten ikkunat ja ovetkin. Mittatilauspalvelu toimittaa millilleen sopivat tuotteet.

Suomen Vahvimmat