es_0001s_0000_Lammin---Ikkunat-ja-ovet

AJANKOHTAISTA


Isännöintipäivät Tampereella

6.-8.9.2017

Isännöintialan vuosittainen ykköstapahtuma, Isännöintipäivät, järjestetään 6.9.2017 – 8.9.2017 Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa ja Hotelli Ilveksessä. Tarjolla monipuolinen seminaariohjelma ja näyttely. Lammin Ikkunat ja Ovet on mukana tapahtumassa ja näyttelyssä D-hallissa osastot 48/49.
Tervetuloa verkostoitumaan ja vaihtamaan kuulumisia kanssamme.

Asuntomessut Mikkelissä

14.7.–13.8.2017

Vuoden 2017 Asuntomessut järjestetään Mikkelissä upean luonnon ympäröivällä kauniilla asuntomessualueella Saimaan rannalla. Pääset tekemään lähempää tuttavuutta Lammin energiatehokkaiden ikkunoiden ja ovien kanssa luonnonläheisissä pari- ja rivitalokohteissa.

 

 

Kohteeseen nro 16 Asunto Oy Saimaan Ateljee 1 valmistuu kaksi paritaloa ja kohteeseen nro 25 Ankkurinranta kaksi rivitalotyyppistä asuinrakennusta. Molemmat kohteet sijaitsevat keskellä luonnonkaunista Saimaan rantamaisemaa.

 

 

Ankkurinrannan kohde on Suomi100 -juhlavuoden kohde, jossa esitellään ja voi hankkia paikallisia design- ja lähiruokatuotteita. Tervetuloa asuntomessuille katsomaan sineen Saimaan!

Lammin Ikkuna panostaa 5G-verkkokehitykseen - Tulevaisuudessa ikkunalta vaaditaan kykyä läpäistä radiosignaaleja

26.5.2017

Lammin Ikkunat ja Ovet on mukana yritysten yhteishankkeessa rakentamassa tulevaisuuden älykaupunkia. Kolmivuotisen LuxTurrim5G -hankkeen konkreettinen pilotointi alkaa Espoossa jo tämän vuoden lopulla.

Modernit kaupungit tarvitsevat tehokkaasti toimiakseen uudenlaista palveluinfrastruktuuria ja digitaalista ekosysteemiä. Erityisesti luotettavan, riittävän ison tiedonsiirtokapasiteetin takaava tietoverkko mahdollistaa erilaisia palveluita asukkaille ja yrityksille. Nyt käynnistyneessä LuxTurrim5G -hankkeessa pyritään selvittämään entistä tarkemmin signaalien käyttäytymistä rakennuksissa ja materiaaleissa. Lammin Ikkuna keskittyy hankkeessa tutkimaan ja mahdollistamaan 5G -verkkojen kuuluvuutta sisätiloissa. Osa materiaalitutkimuksesta tullaan tekemään yhtiön omissa tutkimustiloissa Lammilla.

– Hankkeessa mukanaolo on luonnollinen osa tuotestrategiaamme. Tulevaisuuden ikkunoilta vaaditaan kaupunkiympäristössä muutakin kuin perinteisiä ominaisuuksia. LuxTurrim5G -hankkeen toimijat muodostavat tärkeän ekosysteemin ytimen, joka mahdollistaa todellisen digitaalisen infrastruktuurin ja uusien palveluiden luomisen, toteaa toimitusjohtaja Hannu Saarinen.

Lue lisää hankkeesta YLE.FI/uutiset.

Lammin Ikkunat ja Ovet on avannut verkkokaupan

Saat nyt kotimaiset Lammin ikkunat ja ovet vaivattomasti mittatilauksena myös verkosta.
Lammin verkkokauppa on helppokäyttöinen, luotettava ja ennen kaikkea turvallinen ostoväylä.
Voit tutustua, suunnitella ja tilata vaivattomasti juuri sellaiset ovet ja ikkunat kuin haluat ja juuri silloin, kun sinulle sopii.

Tervetuloa ikkuna- ja oviostoksille Lammin verkkokauppaan!

Lammin Ikkunat ja Ovet Facebookissa!

*********************************************************

Nyt voit seurata meitä myös Facebookin puolella!

Facebook / LamminIkkuna

Käythän tykkäämässä 🙂

Myynnin yhteystiedot

Espoon myyntinäyttely
Vallikallionkatu 1
02650 Espoo
gsm 010 8411 702
fax 09 221 2401
myynti.espoo(at)lammin.fi

Markku Veikkola
gsm 010 8411 702
markku.veikkola(at)lammin.fi

Lammin myyntinäyttely
Paarmamäentie 2
16900 Lammi
puh 010 8411 700
fax 03 633 2737
myynti(at)lammin.fi

Tommi Aulin
gsm 010 8411 736
tommi.aulin(at)lammin.fi

Suomen Vahvimmat