es_0001s_0000_Lammin---Ikkunat-ja-ovet

AJANKOHTAISTA


Lammin Ikkunat ja Ovet mukana Onhan siinä Avainlippu -kampanjassa

23.4.2018 alkaen 3 vuotta

Lammin Ikkunat ja Ovet on mukana Suomalaisen Työn Liiton ja Avainlippu-yritysten Onhan siinä Avainlippu -kampanjassa. Kampanjan myötä haluamme muistuttaa kotimaisen työn merkityksestä tuotteidemme taustalla.
– Asiakkaamme arvostavat ikkuna- ja ovihankinnoissaan valmistajan pitkää kokemusta ja kotimaisuutta. Suunnittelemme ja valmistamme suomalaiset ikkuna- ja ovituotteemme valikoiduista korkealuokkaisista raaka-aineista tehtaillamme Lammilla sekä Kangasniemellä. Kotimaisuusasteemme onkin alan korkeimpia ja tuotteillamme on ollut Avainlippumerkin käyttöoikeus jo vuosien ajan. Suomalainen puu on tuotteidemme pääraaka-aineena ylivertainen, Hannu Saarinen, Lammin Ikkunan toimitusjohtaja kertoo.

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Merkki voidaan myöntää tuotteelle, joka on valmistettu Suomessa. Lisäksi suomalaisten kustannusten osuus tuotteen omakustannusarvosta, eli kotimaisuusasteen on oltava vähintään 50 prosenttia. Laskelmassa otetaan huomioon kaikki tuotteeseen kohdistuvat kustannukset.
Kolmevuotisella Onhan siinä Avainlippu -kampanjalla Suomalaisen Työn Liitto haluaa nostaa Avainlipun sille kuuluvaan arvoon.

Kampanjan verkkosivustolta löydät lisätietoja kampanjaan liittyen www.avainlippu.fi

Rakenna ja Asu Kuopio

24.-25.2.2018

Kuopion Rakenna ja Asu -messut tarjoavat entistä kattavamman katsauksen sisustamiseen, remontointiin ja rakentamiseen. Kuopion messut kuuluvat tänäkin vuonna Lammin Ikkunat ja Ovet -tapahtumaohjelmaan. Messut ovat avoinna la 25. – su 26.2. klo 10.00 -17.00. Tervetuloa tapahtumaan ja osastollemme A-05.

ASTA RAKENTAJA 2018

2.-4.2.2018

Lammin Ikkunat ja Ovet on jälleen mukana osastolla A731 ASTA Rakentaja -messuilla Tampereella.

Tämä rakentamisen ja remontoinnin tapahtuma on avoinna yleisölle 2.-4.2. klo 10-17. Lämpimästi tervetuloa tapaamaan meitä!

Lue lisää …

Rakenna ja Remontoi 2018

26.-28.1.2018

Järjestyksessä nyt jo 16. Rakenna & Remontoi -messut 26.-28.1.2018 Vantaan Myyrmäki-hallissa on vuoden ensimmäinen merkittävä rakennusalan tapahtuma. Jo perinteeksi muodostuneeseen tapaan on messujen avajaispäivä, perjantain 26.1. erityisesti korjausrakentamiselle ja taloyhtiöille suunnattu teemapäivä seminaariohjelmineen.

Messut ovat avoinna yleisölle

Perjantai 26.1. klo 11-17
Lauantai 27.1. klo 10-17
Sunnuntai 28.1. klo 10-17

Tervetuloa tapaamaan meitä ja tutustumaan Lammin ikkunoihin ja oviin osastolle 2L.

Lammin Ikkunat ja Ovet -ralli

20.1.2018

Lammin Urheiluautoilijat järjestää 20. tammikuuta 2018 Lammin Ikkunat ja Ovet -rallin, jonka keskuspaikka ja oheistoiminnot ovat Lammilla.

Kilpailu on Historic Rally Trophy -sarjan ja HRCF Nuottisarjan kauden 2018 ensimmäinen osakilpailu. Kilpailussa ovat mukana HRT-sarjan kaikki 17 kilpailuluokkaa ja HRCF Nuottisarjan viisi kilpailuluokkaa.

Lammin Ikkunat ja Ovet -ralli on myös Historic Regularity Rally Trophy -tasanopeusajosarjan, BMW Xtreme Rally -sarjan ja ilmajäähdytteisten Volkswagenien Aircooled.fi-rallisarjan osakilpailu. Kilpailussa tulee olemaan mukana myös erilaisia lisäluokkia.

Tervetuloa seuraamaan värikästä autourheilutapahtumaa Lammille. Lisätietoa Lammin Urheiluautoilijoiden internet-sivuilla lamminua.fi.

100 Lasissa - Tulevaisuuden kaupunki on ihmisläheinen ja älykäs ja sen ratkaisut tarvitsevat toimiakseen monenlaista huipputeknologiaa ja tutkimusta.

12.12.2017

Lammin Ikkuna osallistui Tekesin 12.12.2017 järjestämään 100 Lasissa -suurtapatumaan, jossa kerättiin Suomen parhaat älykaupunkiosaajat yhteen. Tapahtuma oli Tekesin ohjelmien yhteinen vuosiseminaari, jossa oli esillä lähes 70 parasta Tekesin rahoittamaa älykaupunkihanketta yrityksistä ja tutkimuslaitoksista. Lammin Ikkuna osallistui tapahtumaan osana LuxTurrim 5G -hanketta. Tapahtumassa nostettiin esiin erityisesti laajan verkostoitumisen ja yhteistyön merkitys tuotekehitys- ja tutkimushankkeissa.

LuxTurrim 5G on hanke, jossa Lammin Ikkuna yhdessä Nokia Bell Labs -vetoisen monialaisen yritysryhmän kanssa rakentaa tulevaisuuden älykaupunkia konkreettisesti kunnianhimoisella kolmivuotisella tutkimushankkeella, jossa nopea 5G-verkko tuodaan kaupunkiin älykkäiden valaisinpylväiden kautta. Lammin painopisteenä hankkeessa on langattomien tiedonsiirtoverkkojen sisätilakuuluvuuden varmistaminen. Hanke on yksi merkittävimmistä Suomessa käynnistetyistä monialaisista tutkimushakkeista 5G-ekosysteemien osalta ja on jo saavuttanut kansainvälistä huomiota. Hanke nostettiin esiin tapahtuman päälavalla sekä Tekesin pääjohtaja Pekka Soinin avauspuheenvuorossa että tapahtuman pääpuhujan, Nokian pääjohtaja Rajeev Surin, puheenvuorossa.

Useita vastaavantyyppisiä hankkeita vetänyt LuxTurrim 5G-hankkeen projektipäällikkö Markku Heino Spinversestä korostaa, että tässä hyvin monenlaista osaamista yhteen tuovassa hankkeessa yhteistyö on keskeinen onnistumistekijä ja voimavara:

– ”LuxTurrim 5G on tuonut yhteen kovan luokan osaajia erikoismateriaalien, älypylväiden, mini-tukiasemien ja 5G-verkon tekniseen kehitykseen, uudenlaisen kaupunki-infran suunnitteluun sekä verkon mahdollistamiin uusiin sovelluksiin ja liiketoimintamalleihin liittyen. Yhteinen iso tavoite on uusien teknologioiden integrointi kokonaisratkaisuksi, jolla tähdätään kansainvälisille markkinoille.”

– ”Olemme yrityksenä erittäin tyytyväisiä projektissa jo tähän asti yhdessä saavutettuihin tuloksiin. Toimivien verkostojen kautta pystymme jatkossa kehittämään ja valmistamaan kuluttajien tarpeita entistä paremmin täyttäviä ikkunoita ja ovia”, kertoo tuotepäällikkö Marko Mökkönen Lammin Ikkunoilta.

Tekesin Pekka Soini ja Lammin Marko Mökkönen keskustelevat tulevaisuuden ikkunoista 100 Lasissa -tapahtumassa.


5G on täällä jo – lue lisää

OMAKOTI-MESSUT, VANTAA

27.-29.10.

Lammin Ikkunat ja Ovet mukana OMAKOTI-messuilla Vantaan Myyrmäki-hallissa 27.–29.10.
Messut ovat avoinna perjantaina klo 11–17 ja lauantaina ja sunnuntaina klo 10–17.
Tavataan messuilla!

Isännöintipäivät Tampereella

6.-8.9.2017

Isännöintialan vuosittainen ykköstapahtuma, Isännöintipäivät, järjestetään 6.9.2017 – 8.9.2017 Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa ja Hotelli Ilveksessä. Tarjolla monipuolinen seminaariohjelma ja näyttely. Lammin Ikkunat ja Ovet on mukana tapahtumassa ja näyttelyssä D-hallissa osastot 48/49.
Tervetuloa verkostoitumaan ja vaihtamaan kuulumisia kanssamme.

Asuntomessut Mikkelissä

14.7.–13.8.2017

Vuoden 2017 Asuntomessut järjestetään Mikkelissä upean luonnon ympäröivällä kauniilla asuntomessualueella Saimaan rannalla. Pääset tekemään lähempää tuttavuutta Lammin energiatehokkaiden ikkunoiden ja ovien kanssa luonnonläheisissä pari- ja rivitalokohteissa.

 

 

Kohteeseen nro 16 Asunto Oy Saimaan Ateljee 1 valmistuu kaksi paritaloa ja kohteeseen nro 25 Ankkurinranta kaksi rivitalotyyppistä asuinrakennusta. Molemmat kohteet sijaitsevat keskellä luonnonkaunista Saimaan rantamaisemaa.

 

 

Ankkurinrannan kohde on Suomi100 -juhlavuoden kohde, jossa esitellään ja voi hankkia paikallisia design- ja lähiruokatuotteita. Tervetuloa asuntomessuille katsomaan sineen Saimaan!

Lammin Ikkuna panostaa 5G-verkkokehitykseen - Tulevaisuudessa ikkunalta vaaditaan kykyä läpäistä radiosignaaleja

26.5.2017

Lammin Ikkunat ja Ovet on mukana yritysten yhteishankkeessa rakentamassa tulevaisuuden älykaupunkia. Kolmivuotisen LuxTurrim5G -hankkeen konkreettinen pilotointi alkaa Espoossa jo tämän vuoden lopulla.

Modernit kaupungit tarvitsevat tehokkaasti toimiakseen uudenlaista palveluinfrastruktuuria ja digitaalista ekosysteemiä. Erityisesti luotettavan, riittävän ison tiedonsiirtokapasiteetin takaava tietoverkko mahdollistaa erilaisia palveluita asukkaille ja yrityksille. Nyt käynnistyneessä LuxTurrim5G -hankkeessa pyritään selvittämään entistä tarkemmin signaalien käyttäytymistä rakennuksissa ja materiaaleissa. Lammin Ikkuna keskittyy hankkeessa tutkimaan ja mahdollistamaan 5G -verkkojen kuuluvuutta sisätiloissa. Osa materiaalitutkimuksesta tullaan tekemään yhtiön omissa tutkimustiloissa Lammilla.

– Hankkeessa mukanaolo on luonnollinen osa tuotestrategiaamme. Tulevaisuuden ikkunoilta vaaditaan kaupunkiympäristössä muutakin kuin perinteisiä ominaisuuksia. LuxTurrim5G -hankkeen toimijat muodostavat tärkeän ekosysteemin ytimen, joka mahdollistaa todellisen digitaalisen infrastruktuurin ja uusien palveluiden luomisen, toteaa toimitusjohtaja Hannu Saarinen.

Lue lisää hankkeesta YLE.FI/uutiset.

Lammin Ikkunat ja Ovet on avannut verkkokaupan

Saat nyt kotimaiset Lammin ikkunat ja ovet vaivattomasti mittatilauksena myös verkosta.
Lammin verkkokauppa on helppokäyttöinen, luotettava ja ennen kaikkea turvallinen ostoväylä.
Voit tutustua, suunnitella ja tilata vaivattomasti juuri sellaiset ovet ja ikkunat kuin haluat ja juuri silloin, kun sinulle sopii.

Tervetuloa ikkuna- ja oviostoksille Lammin verkkokauppaan!

Lammin Ikkunat ja Ovet Facebookissa!

*********************************************************

Nyt voit seurata meitä myös Facebookin puolella!

Facebook / LamminIkkuna

Käythän tykkäämässä 🙂

Myynnin yhteystiedot

Espoon myyntinäyttely
Vallikallionkatu 1
02650 Espoo
gsm 010 8411 702
fax 09 221 2401
myynti.espoo(at)lammin.fi

Markku Veikkola
gsm 010 8411 702
markku.veikkola(at)lammin.fi

Lammin myyntinäyttely
Paarmamäentie 2
16900 Lammi
puh 010 8411 700
fax 03 633 2737
myynti(at)lammin.fi

Tommi Aulin
gsm 010 8411 736
tommi.aulin(at)lammin.fi

Suomen Vahvimmat