6_ammattilaisille

KOKONAISVALTAISTA PALVELUA

Lammin Ikkuna Oy pyrkii helpottamaan ammattilaisten työtä. Teemme kaikkemme, jotta ikkunoiden ja ovien valinta, tilaus, asennus sekä huolto toimivat mahdollisimman vaivattomasti. Ikkunoiden ja ovien valmistaminen on ydinaluettamme.

Ikkunaremonttiin ja rakentamiseen liittyy monta vaihetta. Verkostomme koostuu eri alan ammattilaisista, jotka tuntevat tuotteemme ja hallitsevat projektit ensiluokkaisesti.

Kauttamme saat tarvitessasi mittaukset, asennuksen ja lämpökamerapalvelun, noin alkajaisiksi. Olemme tukenasi koko prosessin ajan, alusta loppuun.


kassakone
JÄLLEENMYYJÄT

Koulutamme myyjiä uudella koulutuspaketillamme. Tuotteet on jaoteltu selkeisiin ryhmiin, joista loppuasiakkaalle on helppo tarjota juuri hänelle sopivia ratkaisuja.

suunnitelija
ARKKITEHDIT JA SUUNNITTELIJAT

Ota Lammin ikkunat ja ovet jo piirustuspöydällä mukaan suunnitelmiin. Uusi palvelu; Lammin Ikkuna Oy osana Archicad-kirjastoa tulee käyttöösi keväällä 2014. Erikoisikkunat sekä ulospäin aukeavat puuikkunat erikoisheloineen toimitamme vaivattomasti tilauksesta.

taloyhtio
TALOYHTIÖT

Ikkunaremonttiin kuuluu monta kimuranttia vaihetta, me olemme mukana alusta loppuun. Olemme tehneet helposti seurattavan suunnitelman, jossa jokainen vaihe on eritelty ja josta on jatkuvasti helppo nähdä missä mennään – hankkeen suunnittelusta takuutarkastukseen.

avainnippu
ISÄNNÖITSIJÄT

Ammattitaitoiset edustajamme ja oma erikoisosaajien joukkomme takaavat projektien vaivattoman toteutuksen. Meiltä saat kokonaispalvelun hankkeen suunnittelusta takuutarkastukseen.

talo-auto
TALOTEOLLISUUS

Ymmärrämme ammattilaisten haasteet. Valikoimistamme löytyy jokaiseen taloon oikeat ikkunat ja täsmätoimitus sovitusti sinä päivänä kun toimitus tarvitaan. Pystymme toteuttamaan loppuasiakkaan vaativimmatkin toiveet. Tuotteiden tekninen laatu ja paras palvelu ovat avain siihen, että voitte itse keskittyä ydinosaamiseenne. Me huolehdimme ovista ja ikkunoista.

vienti
VIENTI

Olemme toimittaneet tuotteitamme tuhansiin kohteisiin ja lukuisiin erilaisiin rakennuksiin. Uudis- ja saneerauskohteisiin, museo- ja suojelukohteisiin sekä julkisiin tiloihin. Erikoistuotteita teemme suunnitelmien mukaan ilman rajoituksia. Erikoistuotteita olemme toimittaneet mittavasti myös ulkomaille.

Tuotteillemme myönnetty CE-merkintä mahdollistaa rakennustuotteen vapaan liikkumisen Euroopan talousalueen markkinoilla. Heinäkuun 1. päivänä 2013 voimaan tulleen rakennustuoteasetuksen myötä merkintä muuttui pakolliseksi kaikissa EU:n jäsenmaissa.

Merkinnän piiriin kuuluvat rakennuksen ulkovaipan ikkunat ja ulko-ovet, joilla ei ole palo-ominaisuuksia. Paloikkunoille ja palo-oville ei ole vielä valmiita eurooppalaisia tuotestandardeja, joten niitä ei toistaiseksi voi CE-merkitä.

Lammin Ikkunat Suoritustasoilmoitus (PDF)

Lammin Ovet Suoritustasoilmoitus (PDF)


YHTEYSTIEDOT AMMATTILAISILLE

Jälleenmyyjille

Itä- ja Etelä-Suomi
Mikko Savolainen, aluejohtaja
gsm 010 8411 704
mikko.savolainen(at)lammin.fi

Länsi- ja Pohjois-Suomi
Ilkka Laukkarinen, aluejohtaja
gsm 040 147 1160
ilkka.laukkarinen(at)lammin.fi

Lounais-Suomi
Rainer Salminen, myyntijohtaja
gsm 0400 322 759
rainer.salminen(at)lammin.fi

Rakentamisen ammattilaisille

Teuvo Laitinen, myyntipäällikkö
gsm 010 8411 706
teuvo.laitinen(at)lammin.fi

Mikko Savolainen, aluejohtaja
gsm 010 8411 704
mikko.savolainen(at)lammin.fi

Vienti – Export

Valeri Karadjov, vientipäällikkö
gsm +358 50 353 7316
valeri.karadjov(at)lammin.fi
skype: lammin-ikkuna_export

Tarjouslaskenta

Liisa Poutanen, myyntipäällikkö
gsm 010 8411 710
liisa.poutanen(at)lammin.fi

Lammin Ikkunat ja Ovet

Hannu Saarinen, CEO
Liiketoimintajohtaja, Ikkunat
gsm 0500 496 886
hannu.saarinen(at)lammin.fi

Jukka Suuronen
Liiketoimintajohtaja, Ovet
gsm 0400 210 582
jukka.suuronen(at)lammin.fi

Rainer Salminen, myyntijohtaja
gsm 0400 322 759
rainer.salminen(at)lammin.fi

Suomen Vahvimmat