2_Ikkunattunnus

KAIKKIIN KOHTEISIIN

Lammin ikkunat ja ovet valmistetaan asiakkaiden toiveiden mukaan, jokaista yksityiskohtaa myöten. Mitat, mallit, muodot, ruudutus, hyönteispuitteet, pintakäsittelytapa, kaikki toiveet ovat vapaasti valittavissa. Äänieristys, edistyksellinen lukitusturvallisuus ja palonsuojaus on varmistettu jokaisessa ikkunassa.

Lammin energiaikkunoilla varmistetaan, että ikkunoiden ja seinärakenteiden lämmöneristyksen suhde on optimaalinen. Parhaassa tapauksessa seinän lämmöneristyksen paksuutta voidaan jopa ohentaa Lammin Eko Watti -ikkunoilla.

Valikoimamme kattavat puuikkunat, alumiinisuojatut puuikkunat, energiaikkunat, ikkunaseinät ja erikoistuotteet. Olemme toimittaneet tuotteitamme tuhansiin kohteisiin ja lukuisiin erilaisiin rakennuksiin. Uudis- ja saneerauskohteisiin, museo- ja suojelukohteisiin sekä julkisiin tiloihin.

Erikoistuotteita teemme suunnitelmien mukaan ilman rajoituksia. Erikoistuotteita olemme toimittaneet mittavasti myös ulkomaille.


EKO WATTI.
MARKKINOIDEN ENSIMMÄINEN A++ -LUOKAN ENERGIAIKKUNA.

Lammin Eko Watti on markkinoiden ensimmäinen avattava A++ -luokan energiaikkuna, jonka Motiva on luokitellut. Ikkunassa on nelinkertainen lasi ja ulkopuitteen ainutlaatuinen suojattu rakenne (PRH FI 7415/2007).

Alumiinisuojatun energiaikkunan sisä- ja ulkopuite ovat kestävää suomalaista mäntyä, ja niiden valmistusprosessi kuluttaa energiaa merkittävästi alumiininjalostusta vähemmän. Ainoastaan sateelle ja auringonpaahteelle alttiiksi joutuvat ulkoiset osat ovat alumiiniprofiilia. Puu-ulkopuitteen suojaus on kauttaaltaan reunahiottua lasia, eikä puite siten vaadi pesua enempää hoitoa tai huoltoa.

Patentti- ja rekisterihallitus on myöntänyt Watti Ekolle mallisuojan. Energiankulutus on aivan omaa luokkaansa: vain 42 kilowattia ikkunaneliötä kohti vuodessa, U-arvon ollessa 0,66.

2_statsit
2_puuikkuna_web
PUUIKKUNAT

Ikkunat osaavat ja pystyvät ottamaan roolinsa yksilöllisessä ja tyylitietoisessa sisustamisessa. Valitse mielesi mukaan, talosi luonteeseen parhaiten sopiva ikkunamalli. Puuosat voidaan pintakäsitellä ja sävyttää asiakkaan oman suunnitelman mukaisesti.

Maltillisen koristeelliset muodot ja yksityiskohdat tuovat asumiseen persoonallisen ja huolitellun säväyksen. Toisaalta on rakennuksia, joissa ikkunat ja ovet toimivat parhaimmillaan arvoa tukevina ja jopa nostavina elementteinä. Silloin on syytä valita ratkaisu, josta kyetään rakentamaan kauttaaltaan upea ja viimeistelty.

Ikkunan hankinta kannattaa aina aloittaa yhteydenotolla. Jo oikean tarpeen kartoittaminen on hyvä tehdä yhdessä ammattilaisen kanssa. Meille palvelu on merkittävä osa toimintatapaamme.

ALUMIINISUOJATUT PUUIKKUNAT

Lammin alumiinisuojatuilla puuikkunoilla voidaan vaalia vanhan rakennuskulttuurin perinteitä nykyaikaisin tuoterakentein. Valikoimasta löydät sopivan ikkunan korjauskohteisiin, joissa uusitaan ikkunat nykyaikaisiksi, mutta vanhojen ikkunoiden tyyliä, piirteitä ja yksityiskohtia säilyttäen.

Näyttävän ja kestävän alumiinisuojatun puuikkunan voi toki valita silloinkin, kun rakennetaan uutta omaa ”linnaa” tai ”villaa” ja valintamieltymykset suosivat uusvanhoja.

Puu- ja alumiiniosat voidaan pintakäsitellä ja sävyttää asiakkaan oman suunnitelman mukaisesti. Kiinteälasiset alumiinisuojatut puuikkunat täydentävät sarjaa.

2_alusuojpuu_web
2_energiaikkuna_web
ENERGIAIKKUNAT

Kun rakennusmääräyksistä vastaavat tahot tiukentavat alati ikkunoiden lämmöneristävyysmääräyksiä, Lammin tuotekehitys pyrkii kulkemaan aina askeleen edellä. Lammin Energiaikkunat täyttävät parhailla lasitusvaihtoehdoilla kaikki viranomaisten energiamääräykset pitkälle tulevaisuuteen.

Lammin energiamalleja ovat alumiinisuojatut puuikkunat, jossa ulkopuite on alumiinia ja ikkunan puinen sisäpuite on kuten nykyisissä MSE-ikkunoissa*.

Energiaikkunoiden huipulla ehdotonta eliittiä edustaa alumiinisuojattu energiaikkuna, jossa sisä- ja ulkopuite on puuta. Ikkunassa on nelinkertainen lasi ja ulkopuitteessa ainutlaatuinen suojattu rakenne.

*MSE-ikkuna on sisään aukeava, kaksipuitteinen, sivusaranoitu ikkuna, jonka sisäpuite on varustettu kaksinkertaisella lämpölasilla ja ulkopuite tasolasilla.

24 H -IKKUNAT HETI VARASTOSTA

Asennusvalmiita ikkunoita ja tuuletusluukkuja – katso mallit ja koot ja tilaa kotiin tai nouda tehtaalta!

Kiire voi yllättää kesken hyvinkin suunnitellun rakennus- ja remontointiprojektin. Silloin on hyötyä, että saat 24 h –määritellyt Lammin ikkunat ja terassi-/parvekeovet tehtaan varastosta rakennuspaikalle kuljetettuina jopa parissa päivässä.

Pidämme Lammin tehtaalla jatkuvasti varastotavarana hyvän valikoiman eri kokoisia 24 h -tuotteita. Kun teet niistä tilauksen työpäivisin klo 12.00 mennessä, lähtee toimitus tehtaalta seuraavana työpäivänä viimeistään samaan kellonaikaan!

Jokainen tuote on erikseen muovisuojattu ja tilaus toimitetaan suoraan työmaalle tai myyjän varastoon asiakaskohtaisesti pakattuna. Poikkeuksellisen nopean toimitusaikataulun vuoksi varastotilauksilla ei ole peruutusoikeutta.

Lammin varastotuotteita voit tilata kätevästi myös lähimmästä rautakaupasta.

2_24hikkunat_web_2
2_erikoistuotteet_web
ERIKOISTUOTTEET

Erikoistuotteita teemme suunnitelmien mukaan ilman rajoituksia. Esimerkkinä vaikkapa välikarmittomat pariavattavat ikkunarakenteet ja tippanokat, jotka vanhemmat rakentajat nimittävät ”ruunanhuuliksi”. Erikoistuotteita olemme toimittaneet mittavasti myös ulkomaille. Erikoistuotteisiin kuuluvat myös palo- sekä äänitekniset tuotteet.

VÄRIT

Ikkunoiden puu- ja alumiiniosat voidaan pintakäsitellä ja sävyttää asiakkaan oman suunnitelman mukaisesti.

Puuosien vakiopintakäsittelyt ja -sävyt ovat:

Peittomaalaus valkoiseksi.

Kuultava puunsuojakäsittely sävyihin hunaja, punahonka, tammi, syysvaahtera, vanha mänty, punatiikki, tiikki, mahonki, pähkinä, palisanteri tai tumma pähkinä tai väritön puun luonnollisen sävyn säilyttävä käsittely.

Alumiiniosien pintakäsittely on pulverimaalaus. Vakiovärit: valkoinen RAL 9010, vaalea harmaa RR 21, tumma harmaa RR 23, tumma ruskea RR 32. Tilausvärit: muut RAL- ja RR-värikarttojen sävyt.

Pidemmälle vietyä näyttävyyttä saadaan aikaan kaksivärisin ulkopuittein. Esimerkki: sisältä ulospäin katsottaessa kaikki ikkunan ja viereisen oven väritykset ovat valkoisia, mutta talon ulkopuolen muussakin värityksessä käytetty tumma harmaa toistuu kaikissa ikkunoiden ja ovien ulkopinnoissa.

2_savypaletti_web
2_helat_web2
HELAT JA VARUSTEET

Valintaa ikkunoiden helojen ja varusteiden suhteen rajoittaa lähinnä mielikuvitus. Pitkäsulkijat, monitoimisulkijat ja aukipitolaitteet vaikuttavat pitkälti käytettävyyteen. Painikkeet ja vääntönupit ovat jo osa ikkunan näkyvää olemusta. Tilaushetkellä kaikki yksityiskohdat käydään läpi, jotta kokonaisuus palvelee tarkoitustaan mahdollisimman hyvin, myös ulkonäöllisesti.

Pidät sitten kromista, harjatusta teräksestä, messingistä, jalopuusta tai vaikkapa muovista, meiltä saat toiveitasi vastaavat ikkunat yksityiskohtineen – kaiken alusta loppuun.

Ja ikkunoiden yksilöllinen sarjanumerointi helpottaa jatkossa palvelua, kun samaa tuotetta halutaan lisää, huolto- ja varaosapalvelussa ja lisäosien, kuten hyttyspuitteiden vaivattomassa tilauksessa.

Suomen Vahvimmat