3_ovetotsikko

MITTATILAUKSENA, OLKAA HYVÄ!

Yrityksemme tarjoaa monipuolisen valikoiman ovia jokaiseen kotiin. Ovet sopivat sekä uudisrakentamiseen että peruskorjaukseen. Luotettavien ovien rakenteet ja tekniset ratkaisut kestävät kulutusta ja ovat helppohoitoisia. Peruskorjaajia palvelemme joustavalla mitoituksella. Ovet valmistetaan karmimittojen mukaan 10 mm:n jaolla, jolloin Lammin mallistosta löytyy aina tarkoitukseen sopiva ovi. Lammin Ikkunoiden ja Ovien tuotantolinjojen nykyaikainen valmistustekniikka mahdollistaa joustavat ja yksilölliset ratkaisut kaikkiin kohteisiin. Ja mikä parasta! Aivan yhtä nopeasti ja luotettavasti kuin sarjatuotantonakin valmistettavat ratkaisut. Kun tarvitset mitoitus- ja asennuspalvelua, homma käy vaivatta. Pystymme toteuttamaan ovet yksilöllisesti suunnitelmien mukaan – onpa kyseessä oven väri, kuviointi, aukotus, helotus tai ne kaikki. Lammin Ikkunoista ja ovista saat halutessasi aikaan harmonisen kokonaisuuden.


3_ulkoovi1_web
3_ulkoovi3_web
LÄMPÖULKO-OVET

Lammin ulosavautuvat lämpöulko-ovet sopivat yhtä hyvin uudis- kuin korjausrakentamiseen. Karmisyvyyksiä on useita: 121, 135, 165 ja 190 mm. Karmin innovatiivinen kynnysratkaisu toimii myös ns. invakynnyksenä. Ovissa on vakiona 3K-eristyslasi kahdella selektiivilasilla ja molempien lasivälien argonkaasutäytteellä.

Elementin keskimmäinen lasi on Stippolyte- koristelasi. Ovet ovat sisälle- ja ulospäin HDF-levypintaisia. Lämpöoven lämmin ja luja levyrakenne muodostuu molemminpuolisista viiluista ja alumiinilevyistä, joiden eristeenä toimii polystyreenilevy. Voit valita vakio 70mm rungon lisäksi nyt myös 90mm vahvan PLUS –rakenteen.

3_pariovet_web
PARIOVET JA LEVIKKEET

Kaikista ovimalleista voidaan muodostaa symmetrisiä ja epäsymmetrisiä pariovia vakio- tai toivemittojen mukaisesti. Käyttämällä valmiita levikemalleja ulko-oven vieressä teet asuntosi sisääntulosta vieläkin vaikuttavamman. Levikkeet voivat olla avautuvia tai kiinteitä.

TERASSI- JA PARVEKEOVET

Sisäpuitteen viisto muoto tekee Lammin terassi- ja parvekeovien vankasta ovirakenteesta näöltään siromman. Oven voi valita puupintaisena tai alumiinisuojattuna puuovena. Puu- ja alumiiniosat voidaan pintakäsitellä ja sävyttää asiakkaan oman suunnitelman mukaisesti.

Ovet saa lasiaukoiltaan täsmälleen talon tyyliin ja viereisten ikkunoiden lasilinjaan sopivina. Valikoimaan kuuluvat myös sisäänpäin avautuvat ovituotteet. Tai, kun halutaan vaalia vanhan rakennuskulttuurin perinteitä nykyaikaisin tuoterakentein, se onnistuu.

3_terassiparvekeovet_web
3_palo-ovi_web
PALO-OVET

Lammin palo-ovet ovat testattuja ja täyttävät EI30 –luokan vaatimukset. Myös palo-ovet valmistetaan mittatilauksesta, jolloin löydät sopivan oviratkaisun, rakensit sitten uutta tai remontoit vanhaa.

24H -OVET HETI VARASTOSTA

Asennusvalmiita ulko-, terassi- ja parvekeovia – katso mallit ja koot ja tilaa kotiin tai nouda tehtaalta!

Kiire voi yllättää kesken hyvinkin suunnitellun rakennus- ja remontointiprojektin. Silloin on hyötyä, että saat 24 h –määritellyt Lammin ikkunat ja terassi-/parvekeovet tehtaan varastosta rakennuspaikalle kuljetettuina jopa parissa päivässä.

Pidämme Lammin tehtaalla jatkuvasti varastotavarana hyvän valikoiman eri kokoisia 24 h -tuotteita. Kun teet niistä tilauksen työpäivisin klo 12.00 mennessä, lähtee toimitus tehtaalta seuraavana työpäivänä viimeistään samaan kellonaikaan!

Jokainen tuote on erikseen muovisuojattu ja tilaus toimitetaan suoraan työmaalle tai myyjän varastoon asiakaskohtaisesti pakattuna. Poikkeuksellisen nopean toimitusaikataulun vuoksi varastotilauksilla ei ole peruutusoikeutta.

Lammin varastotuotteita voit tilata kätevästi myös lähimmästä rautakaupasta.

3_24hovet_web
2_erikoistuotteet_web
ERIKOISTUOTTEET

Erikoistuotteita teemme suunnitelmien mukaan ilman rajoituksia. Esimerkkinä vaikkapa välikarmittomat pariavattavat rakenteet, joista voidaan valmistaa myös parvekeovia tai ns. ranskalaisia parvekeovia pariovina. Erikoistuotteita olemme toimittaneet mittavasti myös ulkomaille. Erikoistuotteisiin kuuluvat myös palo- sekä äänitekniset tuotteet.

VÄRIT

Ovien puu- ja alumiiniosat voidaan pintakäsitellä ja sävyttää asiakkaan oman suunnitelman mukaisesti. Puuosien vakiopintakäsittelyt ja –sävyt ovat:

Peittomaalaus valkoiseksi.

Kuultava puunsuojakäsittely sävyihin hunaja, punahonka, tammi, syysvaahtera, vanha mänty, punatiikki, tiikki, mahonki, pähkinä, palisanteri tai tumma pähkinä tai väritön puun luonnollisen sävyn säilyttävä käsittely.

Alumiiniosien pintakäsittely on pulverimaalaus. Vakiovärit: valkoinen RAL 9010, vaalea harmaa RR 21, tumma harmaa RR 23, tumma ruskea RR 32. Tilausvärit: muut RAL- ja RR-värikarttojen sävyt.

Pidemmälle vietyä näyttävyyttä saadaan aikaan kaksivärisin ulkopuittein. Esimerkki: sisältä ulospäin katsottaessa kaikki ikkunan ja viereisen oven väritykset ovat valkoisia, mutta talon ulkopuolen muussakin värityksessä käytetty tumma harmaa toistuu kaikissa ikkunoiden ja ovien ulkopinnoissa.

3_varit_web2
3_helatvarusteet2_web
HELAT JA VARUSTEET

Oviin on tarjolla hyvä valikoima tyylikkäitä ja tukevia pintaheloja. Asennamme aina valitut pintahelat paikalleen, kun ne halutaan mukaan toimitukseen. Painike, vääntönuppi, avainpesä ja vaikkapa avainpesäkilpi vaikuttavat kaikki käytettävyydellään ja ulkomuodollaan lopputulokseen. Väri- ja materiaalivalikoimassa riittää valinnanvaraa.

Ovien lukkorungot on hyvä valita oven käyttötarkoituksen mukaan. Meiltä saat myös avainpesät ja lukituksen valmiina – kaikki ovet sarjoitettuna samalle avaimelle. Jos sinulla on tarve uusia vain yksi ovi, toimitamme sen omalle avaimellesi sarjoitettuna.

Lisäksi turvalukot, potkupellit, ovisilmät, kirjeluukut, sälekaihtimet ja muut varusteet saat kauttamme paikalleen asennettuna.

Jokainen tehtaalta lähtevä ovi on sarjanumeroitu. Numero löytyy tuotteesta. Se helpottaa jatkossa palvelua, kun samaa tuotetta halutaan lisää, huolto- ja varaosapalvelussa ja lisäosien vaivattomassa tilauksessa.

Suomen Vahvimmat