4_Palveluttunnus

ASIAKKAITA KUUNNELLEN

Tuotekehittelyn ja tehokkuusajattelun lisäksi Lammin Ikkuna Oy arvostaa palvelua ja henkilökohtaista toimintatapaa. Jokaisessa valmistetussa ikkunassa näkyy ammattiylpeys ja ihmisen kädenjälki, kaikki tuotteet tarkastetaan aina henkilökohtaisesti. Reklamaatioita tuleekin huomattavasti vähemmän kuin kilpailijoilla. Itseasiassa – vähiten.

Asiakaskeskeinen toimintatapa on Lammin toimintatapa. Käyttäjäkeskeisyyden tulee huokua paitsi tuotteissa, myös kaikessa palvelussa. Kerro, mitä sinä kaipaat meiltä lisää tai mitä uutta, kuuntelemme kernaasti ja toimimme toiveittesi mukaisesti.

Olitpa sitten rakentaja, remontoija, isännöitsijä tai arkkitehti, jos ikkunat ja ovet ovat herättäneet sinussa kysymyksiä tai haluat lisätietoja niiden tarjoamista mahdollisuuksista, me olemme palveluksessasi.

Jokainen rakennus ja remonttikohde on yksilöllinen, omilla erityispiirteillään varustettu ja jollain lailla erilainen kuin kaikki muut. Siksi myös ikkuna- ja oviratkaisun on hyvä olla yksilöllinen – sellainen, joka on suunniteltu juuri toiveisiin sopivaksi. Siksi meiltä saat, mitä tarvitset.


4_Suunnittelupalvelu-Symboli

Suunnittelupalvelu

Nopea suunnittelupalvelumme auttaa valitsemaan ja toteuttamaan parhaat ikkunat ja ovet juuri sinun tarpeisiisi.

4_Asennuspalvelu-Symboli

Asennuspalvelu

Hoidamme ikkunan ja oven koko matkan tilauksesta asennukseen. Kauttamme saat myös osaavat asentajat.

4_Mittatilauspalvelu-Symboli

Mittatilauspalvelu

Talot ovat yksilöitä, kuten ikkunat ja ovetkin. Mittatilauspalvelumme toimittaa sinulle millilleen sopivat tuotteet.

4_Huoltopalvelu-Symboli

Huoltopalvelu

Jos ja kun tarvitset apua ja neuvoja, puhelinpalvelumme neuvoo ja tarvittaessa huoltomiehemme saapuvat paikalle vuorokauden sisällä.

4_Nopea-Toimitus-Symboli

Nopean toimituksen palvelu

Joskus sattuu ja tapahtuu ja uusia ikkunoita tarvitaan nopeasti. Ennen kello 12 tehdyt varastotuotteiden tilaukset lähetetään asiakkaalle seuraavana arkipäivänä.

4_Varaosapalvelu-Symboli

Varaosapalvelu

Tuotteemme sarjanumerointi helpottaa varaosien ja lisäosien, kuten hyttyspuitteiden, vaivattomassa tilauksessa.

4_Tarkka-Toimitus-Symboli

Tarkan toimituspäivän palvelu

Rakentamisessa tavaroiden toimitusajat on elintärkeää sopia päivälleen eikä viikon tarkkuudella. Siten rakentamisen rytmi ei rikkoudu, työ sujuu eikä ylimääräisiä kustannuksia synny.

4_Korjauspalvelu-Symboli

Korjauspalvelu

Sarjanumeron pohjalta myös tuotteiden korjaaminen on selkeää ja vaivatonta.

4_Kuljetuspalvelu-Symboli

Kuljetuspalvelu

Luonnollisesti kuljetus on osa palveluamme. Siitä sovitaan kaupanteon yhteydessä.

4_Takuupalvelu-Symboli

Takuupalvelu

Myönnämme jokaiselle tuotteellemme 36 kk:n rakennetakuun. Ikkunoiden ja ovien lahoamattomuustakuu on 35 vuotta. Eristyslaseillamme on 5 vuoden kaasutiiveystakuu. Myönnämme myös kattavasti lisätakuita niin sovittaessa. Tulossa: puuikkunoiden ja ovien maalitakuu, 10 vuotta.

Suomen Vahvimmat