5_yritystunnus

VAIN PARAS KELPAA.

Lammin ikkunat ja ovet valmistetaan uusinta tekniikkaa hyödyntäen, vastaamaan tämän päivän rakentamisen tiukimpia vaatimuksia.

Kaikki tuotteet on suunniteltu ja tehty kotimaassa. Kotimaisuusaste on alan korkein. Ainoastaan raaka-alumiini tulee ulkomailta. Alumiiniprofiilit ja niiden polttomaalaus tuotetaan Suomessa. Suomalaisen työn ja osaamisen arvostuksesta kertoo yritykselle myönnetty Avainlippu-tunnus.

Laatuajattelu lähtee Lammin osaavien ihmisten suhtautumisesta päivittäiseen työhönsä ja kaikkeen siihen liittyvään. Kestävä ja aidosti laatuisa tuote ja työnjälki ohjaavat yrityksen toimintaa joka päivä vuodesta toiseen. Lammin ikkunat ja ovet ovatkin tutkitusti alan vähiten reklamoituja. Suurin syy reklamaatioihin ovat kuljetuksen aikana tapahtuneet vahingot. Ja niistäkin selvitään vähin vaivoin ja nopeasti.


PUUSTA PIDEMMÄLLE.

Lammin ikkunoiden ja ovien valmistuminen alkaa jo tutussa lähimetsässä. On ensisijaisen tärkeää, että puitteet rakentuvat vahvasta suomalaisesta puusta.

Vain hitaasti kasvava mänty tuottaa puunrungon ydinosan ympärille laadukasta punertavaa puuainesta, jolla on luonnonmukainen lahonkesto-ominaisuus. Lammin tuotteiden ydinpuuaines on laatuominaisuuksiltaan erinomaista.

Lammin valikoitu puuraaka-aine läpäisee kosteutta merkittävästi vähemmän kuin puiden pintaosien materiaali normaalisti. Ikkunoiden ja ovien puuraaka-aine on ominaisuuksiltaan ainutlaatuisen kestävää ulkokäyttöön, ja aina myös mittapysyvin ratkaisu.

JUKAN TARKASTAMA.

Jokainen tehtaalta lähtevä ikkuna ja ovi tarkastetaan henkilökohtaisesti. Laatutason valvonnasta on merkkinä sertifikaatti, joka liitetään mukaan asiakastoimitukseen.

5_jukantarkastama

IDENTIFIOINTI.

Sarjanumero on tuotteen sosiaaliturvatunnus. Jokainen tehtaalta lähtevä ikkuna ja ovi on sarjanumeroitu. Numero löytyy tuotteesta. Se helpottaa jatkossa palvelua, kun samaa tuotetta halutaan lisää, huolto- ja varaosapalvelussa ja vaikkapa lisäosien, kuten hyttyspuitteiden vaivattomassa tilauksessa.

5_guuarkoodi

LAATU HUIPUSSAAN!

Valitukset nollassa. Olemme toimittaneet tuotteitamme tuhansiin kohteisiin ja lukuisiin erilaisiin rakennuksiin. Uudis- ja saneerauskohteisiin, museo- ja suojelukohteisiin sekä julkisiin tiloihin.

Erikoistuotteita teemme suunnitelmien mukaan ilman rajoituksia ja olemme toimittaneet niitä mittavasti myös ulkomaille.

5_kolmikuva1
5_kolmikuva2
5_kolmikuva3

LAMMIN IKKUNAT JA OVET

Yrityksen toimintaan on aina kuulunut vahvana osana tuotekehitys ja innovatiivinen ajattelu.

5_1970
1970 -luvulla

Yritys siirtyi mittatilaustoimintaan.

5_1982
Vuonna 1982

Tietokoneavusteinen toiminta aloitettiin.

5_1996
Vuonna 1996

Yritys kruunattiin Motivan* järjestämän remontti-ikkunakilpailun voittajaksi.

* Motiva on asiantuntijayritys, joka kannustaa energian ja materiaalien tehokkaaseen ja kestävään käyttöön.

5_2002
Vuonna 2002

Aihiotehdas perustettiin Lammille.

5_2007
Vuonna 2007

Aihioita, ulko- ja tailor made -ovia tuottava tehdaslaajennus valmistui Kangasniemelle.

5_2008
Vuonna 2008

Yritys sai INNOSUOMI-palkinnon Eko Watti -energiansäästöikkunastaan.

5_2013
Vuonna 2013

”Antenni-ikkuna” julkistetaan. Ts. passiivi- ja matalaenergia-ikkuna, joka mahdollistaa matkapuhelin- ja langattomien lähiverkkojen toimivuuden heikentämättä ikkunan energiataloutta.

Suomen Vahvimmat